English site

Povečaj črkePomanjšaj črke

Revija kakovostna starost

Kakovostna starost je edina slovenska znanstveno-strokovna revija, ki je posvečena izključno starosti in z njo povezanimi socialnimi, ekonomskimi, zdravstvenimi, medgeneracijskimi ter drugimi, z gerontologijo povezanimi vprašanji.

Zadnja številka

Uvodnik

Znanstveni in strokovni članki

Iz gerontološke literature

Drobci iz gerontološke literature

Gerontološki dogodki

Gerontološko izrazje

Simpoziji, delavnice

Status: Na zalogi

Cena izvoda: 14,00 €

izvodov v košarico

Starejše številke

Kakovostna starost - letnik 24, številka 1

Kakovostna starost - letnik 23, številka 4

Revija Kakovostna starost - letnik 23, številka 3

Revija Kakovostna starost - letnik 23, številka 2

Revija Kakovostna starost - letnik 23, številka 1

ARHIV »»

Naročite letnike!

Želite naročiti revijo Kakovostna starost v obliki letnika? Nič lažjega. Le »klik« vas loči od vseh naših letnikov. Pri naročilu starejšega, vam ga bomo poslali takoj, trenutno aktualen letnik pa pošiljamo v obliki naročnine - tako, ko izide posamezna številka, jo pošljemo tudi vam. Več »»

Strokovne knjige

Zmanjšajmo padce v starosti

Priročnik za širitelje

Božidar Voljč

Knjižica je namenjena širiteljem v primarni preventivi kot gradivo pri izobraževanju za širjenje preventivnega programa preprečevanja padcev v lokalnih okoljih. Uvodnim besedam in splošnim metodičnim navodilom sledijo teme razdeljene na 8 srečanj: Padci in starost; Pogostost, načini in posledice padcev v starosti; Varovanje pred padci v domačem okolju (1. in 2. del); Kako zmanjšati nevarnost padcev v starosti? (1. del: Posameznik, 2. del: Družina ali drugi bližnji, 3. del: Krajevna ali mestna skupnost) in Kratek test iz razumevanja padcev in načrt dela v svojih okoljih). Na koncu so opisane in narisane tudi telovadne vaje za krepitev ravnotežja.

48 strani, izšla leta 2010

Status: Ni v redni prodaji

Več iz knjižne police

Izdali smo že 50 knjig, ki jih najdete na naši knjižni polici. Vabljeni k ogledu, večino lahko tudi kupite v tej spletni prodajalni ali osebno na Inštitutu. Več »»

© 2010 - Inštitut Antona Trstenjaka za gerontologijo in medgeneracijsko sožitje