English site

Povečaj črkePomanjšaj črke

Revija kakovostna starost

Kakovostna starost je edina slovenska znanstveno-strokovna revija, ki je posvečena izključno starosti in z njo povezanimi socialnimi, ekonomskimi, zdravstvenimi, medgeneracijskimi ter drugimi, z gerontologijo povezanimi vprašanji.

Zadnja številka

Kakovostna starost letnik 26, številka 1

Status: Na zalogi

Cena izvoda: 14,00 €

izvodov v košarico

Starejše številke

Kakovostna starost - letnik 25, številka 4

Kakovostna starost - letnik 25, številka 3

Kakovostna starost - letnik 25, številka 2

Revija Kakovostna starost - letnik 25, številka 1

Revija Kakovostna starost - letnik 24, številka 4

ARHIV »»

Naročite letnike!

Želite naročiti revijo Kakovostna starost v obliki letnika? Nič lažjega. Le »klik« vas loči od vseh naših letnikov. Pri naročilu starejšega, vam ga bomo poslali takoj, trenutno aktualen letnik pa pošiljamo v obliki naročnine - tako, ko izide posamezna številka, jo pošljemo tudi vam. Več »»

Strokovne knjige

Integrirana dolgotrajna oskrba

Jože Ramovš

Pričujoča knjiga je prispevek pri uvajanju sodobne integrirane dolgotrajne oskrbe v Sloveniji. Povod zanjo je podiplomski študij integrirane zdravstvene in socialne oskrbe. Sodobna znanja in dobre prakse o dolgotrajni oskrbi pa potrebujejo poklicni oskrbovalci vseh strok, ki delajo v domovih za stare ljudi in drugih oskrbovalnih programih, družinski in drugi neformalni oskrbovalci, ki opravljajo največji del tega dela. Da bomo prišli iz opešane tradicionalne oskrbe v sodobni sitem pa ta znanja nujno potrebujejo politiki in uprava na državni in občinski ravni ter novinarji, izobraževalci in kulturniki, ki javnost informirajo, ozaveščajo in usposabljajo.

Status: Na zalogi

Cena izvoda: 39,00 €

izvodov v košarico

Več iz knjižne police

Izdali smo že 51 knjig, ki jih najdete na naši knjižni polici. Vabljeni k ogledu, večino lahko tudi kupite v tej spletni prodajalni ali osebno na Inštitutu. Več »»

© 2010 - Inštitut Antona Trstenjaka za gerontologijo in medgeneracijsko sožitje