English site

Povečaj črkePomanjšaj črke

Revija kakovostna starost

Kakovostna starost je edina slovenska znanstveno-strokovna revija, ki je posvečena izključno starosti in z njo povezanimi socialnimi, ekonomskimi, zdravstvenimi, medgeneracijskimi ter drugimi, z gerontologijo povezanimi vprašanji.

Zadnja številka

Kakovostna starost letnik 26, številka 1

Status: Na zalogi

Cena izvoda: 14,00 €

izvodov v košarico

Starejše številke

Kakovostna starost - letnik 25, številka 4

Kakovostna starost - letnik 25, številka 3

Kakovostna starost - letnik 25, številka 2

Revija Kakovostna starost - letnik 25, številka 1

Revija Kakovostna starost - letnik 24, številka 4

ARHIV »»

Naročite letnike!

Želite naročiti revijo Kakovostna starost v obliki letnika? Nič lažjega. Le »klik« vas loči od vseh naših letnikov. Pri naročilu starejšega, vam ga bomo poslali takoj, trenutno aktualen letnik pa pošiljamo v obliki naročnine - tako, ko izide posamezna številka, jo pošljemo tudi vam. Več »»

Strokovne knjige

Starosti prijazna občina

Vademecum

Starosti prijazna mesta in podeželski kraji (občine) so projekt Svetovne zdravstvene organizacije (SZO), ki je namenjen preprečevanju in reševanju težav ob staranju prebivalstva. Starosti prijazna občina je priročnik za člane častnega seniorskega odbora in druge sodelavce starosti prijazne občine. Namenjen je seznanjanju s programom starosti prijaznih mest in občin prav tako pa tudi beleženju opažanj glede tega kaj je v določeni občini starosti prijazno in kaj ni, ter predlogov za starosti prijazno občino. Priročnik je pripravil Jože Ramovš, opremila pa ga je Ksenija Ramovš.

 

63 strani, izšel leta 2013

Status: Ni v redni prodaji

Več iz knjižne police

Izdali smo že 51 knjig, ki jih najdete na naši knjižni polici. Vabljeni k ogledu, večino lahko tudi kupite v tej spletni prodajalni ali osebno na Inštitutu. Več »»

© 2010 - Inštitut Antona Trstenjaka za gerontologijo in medgeneracijsko sožitje